Qui som

A la Cooperativa Drecera treballem 40 socis/es i al voltant de 176 contractats/des, de diferents disciplines, Educació Social, Treball Social, Psicologia,…

A Drecera creiem en les persones i en el seu potencial per crear, i per construir plegats un futur més pròsper, tant per a les persones ateses com per als mateixos professionals. En els nostres equips de treball afavorim que cada persona pugui construir el seu futur professional, però això també afavoreix en definitiva el futur de Drecera.

Drecera amb el seu capital humà i econòmic es proposa crear riquesa de dues maneres diferents: produint serveis sota criteris de responsabilitat social i socialment útils cap a les persones ateses. I creant en definitiva un excedent que tindrà una destinació triple: personal, societària i social.

Personal

Satisfacció individual dels cooperativistes i dels professional que hi treballem. Tan de tipus econòmic però també de desenvolupament professional, i de sentit social i comunitari.

Societari

Enfortir la cooperativa per assegurar la seva permanència: inversions en els serveis i les infraestructures, millora de les condicions laborals, millora de l’habilitat professional; en definitiva reinvertir el guany en l’activitat que la defineix: l’atenció a les persones.

Social

Millorar la societat mitjançant el suport a iniciatives transformadores i solidàries, implantació de polítiques socials actives, difusió de valors democràtics, etc. Estem implicats en la nostra comunitat per fer aportacions vers la dinamització social.

Avui ens sentim encara més cooperativa i volem créixer a nivell de socis/es. Les 41 persones sòcies ocupen un lloc clau en el dia a dia de la institució, i participen de forma activa i democràtica a la cooperativa. Aposten per la transparència en la informació, per la importància del coneixement i per l’assumpció de responsabilitats. Un esforç que afavoreix el rigor en la gestió i possibilita en definitiva la sostenibilitat del projecte.

Aquest model participatiu mirem de potenciar-lo des de tots els llocs de treball i tots els perfils professionals, fet que ens permet impulsar i millorar els projectes que tenim en marxa de manera col·legiada. Perquè tothom hi pot aportar molt i pot ajudar a prestar un servei, que partint d’un model propi i innovador, s’ajusti a les necessitats de les persones ateses i de la societat.

0
Socis/es
0
Contractats/des