Avís legal

Dades d’identificació

El titular del domini DRECERA.ORG és DRECERA SCCL.

DRECERA SCCL  és una societat cooperativa catalana limitada inscrita al Registre Territorial de Cooperatives de Catalunya en el full N-2109 – CIF F08954059 – domicili social carrer Àngel Guimerà núm. 11 de Pallejà (08780) – tel. 936633332 – Correu electrònic info@drecera.org.

Vigència de la informació

L’accés al portal de DRECERA, així com a la informació relativa a qualsevol dels productes i serveis que conté implica l’acceptació de les condicions contemplades en el present avís legal. De la mateixa forma la informació continguda en aquestes pàgines és la vigent en la data de l’última actualització realitzada.

DRECERA posa el màxim interès en l’exactitud i actualització de la informació publicada a la seva pàgina web. No obstant, la informació relativa a productes i serveis oferts en aquesta pàgina web són exclusivament orientatius i de cap manera vinculants.

Els documents publicats en aquest lloc web podrien incloure incorreccions tècniques i errors tipogràfics. Els canvis són periòdicament afegits a la informació disponible. DRECERA pot realitzar millores i / o canvis en els continguts en qualsevol moment.

Enllaços, “links” a pàgines de tercers: DRECERA pot incloure dins dels seus continguts enllaços amb llocs pertanyents i / o gestionats per tercers amb l’objecte de facilitar l’accés a informació disponible a través d’Internet. DRECERA no assumeix cap responsabilitat derivada de l’existència d’enllaços entre els continguts d’aquest lloc i continguts situats fora del mateix. Sense perjudici de l’anterior, DRECERA de conformitat amb el que estableix la legislació aplicable, es compromet a la retirada o bloqueig d’aquells continguts que poguessin contravenir la normativa aplicable i que puguin afectar els drets de tercers.

Propietat intel·lectual o industrial

El contingut de la present pàgina web està protegit per la Llei de Propietat Industrial o Intel·lectual. Per tant els continguts, codis font, forma, disseny, pàgines, marques, noms comercials, logotips així com denominació de productes, aplicatius i eines són propietat de DRECERA i la seva distribució, modificació, transmissió, còpia o qualsevol utilització dels mateixos ha de ser autoritzada expressament per DRECERA. S’adverteix que la infracció de les normes de protecció de la propietat industrial o intel·lectual comporta, en el seu cas, a més de les possibles responsabilitats econòmiques, l’exigència de responsabilitats penals.

Responsabilitats

La informació continguda en aquestes pàgines web és la vigent en la data de la seva última actualització i no representa cap obligació contractual per DRECERA, sinó que s’exposa amb finalitat informativa.

DRECERA refusa qualsevol responsabilitat que es derivi de la mala utilització dels continguts de les seves pàgines web i es reserva el dret a actualitzar-los, eliminar-los, limitar-los o impedir l’accés, de manera temporal o definitiva sense necessitat d’avís previ.

DRECERA no es fa responsable sobre qualsevol informació no elaborada directament per l’empresa i refusa, de manera especial, qualsevol responsabilitat sobre la informació continguda en les pàgines web a les quals es té accés mitjançant els enllaços (links).

DRECERA no garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés al web, ni assumirà cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades que es produeixin durant la connexió a Internet.

DRECERA, tot i haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho, tampoc garanteix l’absència de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts que puguin produir alteracions en el seu sistema informàtic (programari i maquinari) o en els documents electrònics i fitxers emmagatzemats en el seu sistema informàtic, pel que exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis que puguin produir-se en el sistema informàtic, documents electrònics o fitxers dels usuaris.

DATA ÚLTIMA ACTUALITZACIÓ: 05/03/2018

DRECERA Tots els drets reservats.